Szállítási díjak


A szállítás MPL üzleti csomagként történik, a szállítási díj a csomag súlya alapján kerül kiszámításra.
A csomagot a megrendeléstől – illetve előre átutalás esetén a számla ellenértékének beérkezésétől – számított 1-3 munkanapon belül postázzuk, és a csomag az ezt követő 2. munkanapon érkezik meg.

Szállítási díj MPL házhoz szállítás választásakor:
1 kg-ig        1 030 Ft
2 kg-ig        1 100 Ft
3 kg-ig        1 300 Ft

Szállítási díj MOL PostaPont választásakor:
1 kg-ig         890 Ft
2 kg-ig         990 Ft
3 kg-ig      1 100 Ft

Az utánvétes szállítás esetén az utánvét díja +190 Ft.

10.000 Ft érték felett a szállítási díjat átvállaljuk!

Megrendeléseit az MPL futárszolgálat szállítja házhoz, Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, furát a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. A második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a furtárszolgálat telefonon egyeztet a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a futár a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.
Ha szállítási címként munkahelyi címet jelöl meg, kérjük, mindenképpen tüntesse fel a cég nevét és a kiegészítő címadatokat a szállítási cím rovatban.

MOL PostaPontra: A MOL PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL az Ön mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről.  Csomagátvétel a hét minden napján lehetséges, melyre a legtöbb töltőállomás esetén 0-24 órás időtartamban van mód.

 

Személyes átvétel: 1161 Budapest, Rákosszentmihály (előzetes egyeztetést követően lehetséges)