Rólam


SzilviaÜdvözöllek Kedves Olvasóm!

Fenyvesi Szilvia vagyok egy pici fiú boldog Édesanyja, aki mániákusan keresi a minél természetesebb kozmetikumokat, nem csak saját- hanem a család számára is.

Nagyon sokáig nem érdekelt, hogy milyen kozmetikumokat használunk mindennapjainkban. Vásároltuk a reklámokban sugárzott termékeket, megnéztem mi van benne, de hogy az egyes összetevők valójában mit jelentettek, nem sok fogalmam volt.

2010-ben azonban megváltozott sokminden. Megtudtam, hogy hamarosan érkezik valaki az életembe, életünkbe akinek életéért, egészségéért felelősséggel tartozom. Talán Fiam érkezésének tudata volt az első lépés afelé, hogy a természetes kozmetikumokkal, s később a természetes háztartási szerekkel szoros barátságot kössek.

Az indulás mondhatni zökkenőmentes volt, s néhány hónap szünet után a természetes kozmetikumok iránti lelkesedésem folytatódhatott szappanok, fürdőbombák, krémek és még számos csodás termék elkészítésével. A szünet oka várandósságom, majd Marcell fiam érkezése volt. A várandósság időszakában nem akartam szappant készíteni, lúggal dolgozni.

2012-ben azonban új lendületet vett elkötelezettségem a természetes kozmetikumok, jellemzően a szappanok készítése irányába. Azóta töretlenül tanulom és készítem az újabb technikákat, recepteket, kozmetikumokat családom és környezetem örömére. Lelkes tesztelőkből sosincsen hiány 🙂

 

Elérhetőségem:

naturarium@naturarium.hu