Fürdőbomba használata avagy Így csobbanj egy jót!


Aki szeret kádban fürdeni, annak a fürdőbomba ezt az émlényt csak fokozni tudja

Összeszedtük mire ügyelj, ha fürdőbombával kényezteted magad. Mert fürdeni jó, de ha odafigyelsz, akkor mégjobb lesz.

Fürdőbomba naturarium.hu

Fürdőbomba naturarium.hu

Sokan vagyunk, akik ácsingózunk egy-egy szabad óráért, amikor elvonulhatunk a világ elől és egy forró fürdővel ajándékozhatjuk meg magunkat a nap során elszenvedett viszontagságokért cserébe. Vagy csak azért, mert szeretjük. 🙂 Egy ilyen szabad órát a fürdővízbe dobott fürdőbomba felejthetetlenné tud tenni, csak picit figyelj arra mit kíván a  fürdőbomba használata helyesen.

Fürdeni egyszerű – vagy mégsem?

Odamész a fürdőkádhoz, megnyitod a csapot és óvatosan beállítod azt a hőmérsékletet, amit szeretnél, hogy a kádba kerüljön. Attól függően, hogy milyen kádad van (fém vagy műanyag) picit melegebb vizet is engedsz bele, mert ugye ne hűljön ki olyan hamar a víz.

Elhelyezkedsz a fürdőkádban, magadhoz veszel egy jó könyvet és átadod magad a fürdőzés élvezetének.

Tisztálkodásra igénybe veheted számos természetes vagy kevésbé természetes kozmetikum tisztító és ápoló tulajdonságát, mert fontosnak tartod, hogy a fürdőzés kicsit vagy talán nem is annyira kicsit kényeztetés is legyen.

De ezt még lehet fokozni, ha van kéznél egy fürdőbomba…

Ha szeretnéd, hogy a fürdőzés még egészségesebb legyen és még nagyobb kikapcsolódást nyújtson, akkor figyelj! Elmondom Neked hogyan tudod a magaddal töltött egy óra kényeztetést valódi csodává varázsolni.

A fürdőbomba használata

  1. Engedd tele a fürdőkádat kellemesen meleg vízzel és készíts a kád mellé egy jó könyvet vagy egy újságot, amit már régüta vágysz elolvasni.
  2. Készíts a fürdőkád mellé egy pohár ásványvizet, hogy ha megszomjazol kéznél legyen.
  3. Amikor a kád megtelt vízzel dobd bele a fürdőbombát és hagyd teljesen elpezsegni, a kellemesen meleg vízben tökéletesen feloldódni. Hamarosan érezni fogod a felszabaduló illatokat és aromákat, az illatfelhő pillanatok alatt kitölti a teljes fürdőszobádat.
  4. Vedd kezedbe az olvasnivalót és a meleg, illatos, ápoló fürdővízben élvezd az otthoni kikapcsolódást!
  5. A wellness végén finoman simítsd végig magad a törölközővel, ne nagyon dörzsöld, nehogy letöröld magadról a kakaóvajat, ami a fürdőzés alatt került a bőrödre.
  6. Ne használj szappant a mosakodáshoz, mert a szappan a fürdőbombában található vajak és oaljok ellen dolgozik! Feloldja azt, így a fürdőzés végén bőröd nem lesz bársonyosan puha és ápolt. A fürdőbombában található szódabikarbóna természetes tisztálkodószer; így gyengéd tiszításával segít, hogy ne csak illatos, de tiszta is légy a fürdőzés után.

+1 javaslat a kikapcsolódás jegyében: készíts gyertyákat a kád szélére és gyújtsd meg őket. Fantasztikus élmény!

Ugye milyen jól hangzik?

Te is könnyen átélheted ezt a kikapcsolódást, válassz innen hozzávalókat.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.