Ajándékkosár – mert adni jó!


GreenBowÉs, mert kapni jó!

A tiszta szeretet nem azért ad, hogy derűvé változtassa valakinek a rossz hangulatát, vagy a hálátlansága helyett hálát eszközöljön ki. Az igaz szeretet az adás tökéletesen tiszta, akadálytalan formája. Szabadon árad a többi ember felé, és jutalmát önmagában hordja.” G.G. Jampolsky

Számtalan jeles nap és alkalom adódik az évben, amikor szeretteinket megajándékozhatjuk. Egy ajándékkosár ideális választás lehet bármely alkalomra. Az elmúlt években egyre több embertől hallottam, – főleg karácsony tájékán-, hogy kezdenek leszokni az ajándékozásról… pedig adni jó… és valljuk be őszintén, kapni is.

Ajándékkosár –mert minden benne van!

Nem az ajándék mérete vagy értéke számít. Az ajándék figyelmességet árul el, és örömet okoz. Nem csupán a megajándékozottnak, hanem az ajándékozónak is. Az ajándékozás csodája, hogy mindenki gazdagabb lesz tőle.

Az igazi ajándék nemcsak szép, egyedi, különleges, hanem élvezhető, hasznos, és személyes is. Ha szeretnél természeteset ajándékozni, egy Naturarium ajándékkosár ideális választás lehet, ugyanis a katalógusban található bármely terméket választhatod fantáziád, ízlésed szerint.

Ajándékkosár – mert természetes!

Egy természetes kozmetikumokkal teli ajándékkosár minden szempontból a legjobb választás. Tartalma lehet bármely az alábbi natúr kozmetikumok közül:

  • különleges fürdőbombák
  • finom natúr szappanok
  • természetes ajakápolók

A modern, egészségtudatos nők, és szerencsére egyre több férfi számára is mára egyértelművé vált, hogy figyeljen kozmetikai termékeire, higiéniai szokásaira. Az igazán jó minőségű kozmetikumok kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, nem okoznak irritációt. Egészségesek. Egy természetes kozmetikumokból álló ajándékkosár akár az első lépés is lehet megajándékozottad számára az ehhez vezető úton!

Az ajándékozás kedves szokás. Ünnepi, jeles napokra, vagy csak úgy. Egy igazi és természetes ajándékban mindig benne van az is, aki adja, és az is, aki kapja.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.